Whey Perfection

Review: “Whey perfection” – Body & Fit Sportsnutrition

Whey Perfection is één van de meest populaire whey shakes van dit moment. Dit is te danken aan een combinatie van een lage prijs, lekkere smaak en een hoog eiwitgehalte.
Wil jij weten hoe wij Whey Perfection hebben ondervonden? Lees dan nu verder!

Whey Perfection overzicht

Type: Whey shake
Te verkrijgen bij: http://www.bodyenfitshop.nl/ (aff)
Effecten: Meer spiergroei
Prijs: €34,90
Smaken die wij hebben geprobeerd: Stracciatella, cookies en cream, speculaas
Aanbevolen dosering: 1 maatschep
Doseringen: 81

Review

Smaak

Over de smaak van Whey Perfection valt niet te klagen. De stracciatella variant was prima te drinken met zowel melk als water. Er zaten zelfs kleine stukjes chocola in (de voedingswaarde is echter nagenoeg gelijk aan elke andere smaak!). De cookies en cream variant vond ik op het begin het lekkerst, maar naarmate de pot leger begon te worden begon ik hem met steeds meer tegenzin op te drinken. Dit kan ook te maken hebben met het feit dat ik het toentertijd met te veel melk mengde. Van de speculaas smaak had ik één sachet. Deze vond ik iets te sterk smaken. Ook hier zaten weer kleine stukjes speculaas in. Op dit moment van is Whey Perfection te verkrijgen in 27 verschillende smaken.

Eiwitten

Whey perfection bevat per 100 gram gemiddeld 78 gram eiwitten. Dit is relatief veel voor de prijs die je ervoor betaalt! De samenstelling van het eiwit is ook niet mis, Whey Perfection bevat namelijk een grote hoeveelheid eiwit van hoge kwaliteit. De complete samenstelling kun je hier vinden.

Oplosbaarheid

Whey Perfection was prima op te lossen. Een aantal keer schudden en je had geen brokken meer. Let wel op dat je je houdt aan de voorgeschreven 250 ml water of melk. Gebruik je meer dan zal de smaak iets minder zijn, gebruik je minder dan lost het minder goed op.

Conclusie

Whey Perfection smaakt prima, lost goed op en is relatief goedkoop. Wat ons betreft heeft Body & Fit weer een prima product geleverd!

Pluspunten:
– Prijs
– Lekkere smaken
– Hoog eiwitgehalte

Minpunten:
– Geen!

Eindbeoordeling: 9/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *