Strong! Pre-workout booster

Review: “Strong!” – Body & Fit Sportsnutrition

Strong! is de nieuwste pre-workout booster van Body & Fit Sportsnutrition. Bij de productinformatie vinden we het volgende:
“De sterkste pre-workout ooit! 0% “filler” ingredienten – 100% werkzaam. Strong! Pure “Magic” !”
Er wordt dus door B&F geclaimd dat Strong! de sterkste pre-workout booster van dit moment is. Ik, als ervaren pre-workout booster gebruiker, vond het natuurlijk niet erg om dit op de proef te stellen.

Strong! overzicht

Type: Pre-workout booster
Te verkrijgen bij: http://www.bodyenfitshop.nl/
Effecten: Pomp, kracht, energie/uithoudingsvermogen en spiermassa
Prijs: €44,90 (nu €24,90 introductieaanbieding)
Smaak: Tropical juice
Aanbevolen dosering: 2 Scheppen
Doseringen: 45

Review

Smaak
De smaak van Strong! deed me een beetje denken aan taksi, waar ik niet zo’n groot fan van ben. Verder was de smaak niet “chemisch” net als bij sommige andere pre-workouts, waardoor hij toch best makkelijk weg te drinken was.

Pomp
Ongeveer zo’n 10 minuten nadat ik Strong! had gedronken begon ik al automatisch mijn spieren aan te spannen, ze voelden voller en strakker aan. Tijdens de trainingen versterkte dit effect nog meer, wat me erg motiveerde om nog harder te trainen. Het effect hield zelfs na de training nog een tijdje aan. Qua pomp is Strong! dus prima in orde.

Kracht
Het was borstdag, een van mijn favoriete dagen, dus ik had er zin in en door Strong! had ik extra zin om eens lekker zwaar te trainen. Door de rush die Strong! me gaf leken de gewichten een stuk lichter dan normaal.

Energie / uithoudingsvermogen
De energie rush van Strong! was niet zo als die van een pre-workout als Noxipro of Jack3d, maar ja wat wil je zonder DMAA. Mijn gebruikelijke 5 minuten warming-up op de crosstrainer gingen heel gemakkelijk. Ik vond het wel lang duren, omdat ik zo snel mogelijk wou beginnen met mijn krachttraining. Nadat ik klaar was met mijn borsttraining heb ik nog 25 minuten moeiteloos op de crosstrainer gestaan. De extra energie die Strong! je geeft is net genoeg om dat kleine beetje extra te geven.

Spiermassa
Over het spiermassa bevorderende effect durf ik eigenlijk niets te zeggen. Het zou zomaar kunnen dat Strong! groei en herstel van de spieren stimuleert, maar dit is helaas heel moeilijk na te gaan.

Pluspunten:
– Goede pomp
– Energie rush

Minpunten:
– Iets mindere smaak
– Duur

Eindbeoordeling: 7/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *