Radical Performance Maximizer (RPM)

Review: “Radical Performance Maximizer (RPM)” – Applied Nutriceuticals

We hebben deze week een aantal samples ontvangen van Vitamins & More om te reviewen. Eén van deze samples was de pre-workout booster/testo booster Radical Performance Maximizer (RPM). RPM Is een iets andere booster dan we gewend zijn, hij komt namelijk in de vorm van capsules. Ik had al veelbelovende dingen over RPM gehoord, dus vond het niet erg om hem te testen.

Radical Performance Maximizer overzicht

Type: Pre-workout booster / fatburner / testo booster
Te verkrijgen bij: Vitamins & More 
Effecten: Krachttoename, energie, focus, pomp, sex drive, verhoogde testosteron, verhoogde vetverbranding
Prijs: €49,90 (+ Gratis weekverpakking Drive)
Smaak: N.v.t.
Aanbevolen dosering: 1-5 capsules afhankelijk van het lichaamsgewicht
< 70 kg: 1 – 2 capsules
70kg – 90kg: 2 – 3 capsules
90kg – 115kg: 2 – 4 capsules
> 115kg: 3 – 5 capsules
Doseringen: 110 capsules

Review

Krachttoename
Ik heb RPM gebruikt op schouderdag, wat ik persoonlijk een van de zwaardere dagen vind. Qua krachttoename heb ik niet veel verschil gemerkt. Dit kan natuurlijk te maken hebben met het feit dat ik momenteel in de cut zit.

Energie
Op het gebied van energie heb ik veel goede dingen gehoord over RPM. Ik begon met mijn gebruikelijke vijf minuten crosstrainen als opwarmen. De vijf minuten waren zo voorbij en de vermoeidheid bleef uit. Nadat ik klaar was met mijn krachttraining heb ik nog zo’n 35 minuten op de crosstrainer doorgebracht (10 minuten meer dan normaal!). Het ging zo lekker dat ik gewoon door bleef gaan. Ik raakte niet vermoeid en ik leek haast wel een onstopbare cardio machine. Ik had na de 35 minuten nog wel door willen gaan, maar om niet te ver onder mijn onderhoud te gaan zitten moest ik stoppen.

Pomp
RPM Bevat L-Arginine, wat moet zorgen voor extra pomp. Ik heb RPM gebruikt op schouderdag en pomp valt meestal bij je schouders niet zo op. Ze leken na de training wel iets voller.

Sex drive / verhoogde testosteron
RPM Werkt ook als testosteron booster, wat natuurlijk uiteindelijk leidt tot een verhoogde sex drive. Verhoogde testosteron merk je meestal pas na lang gebruik van een testosteron booster. Het is namelijk onmogelijk dat je testosteron van één dosering omhoog schiet.

Verhoogde vetverbranding
Tijdens mijn cardiosessie merkte ik dat ik veel begon te zweten, terwijl mijn hartslag lager bleef dan hij normaal is (met gebruik van andere pre-workout boosters). RPM Heeft dus wel degelijk een vetverbrandende werking.

Conclusie
RPM Is ideaal voor tijdens de cut. Vermoeidheid blijft bijna compleet uit, wat leidt tot langere cardio sessies. Je zweet ook meer, wat vaak betekent dat je meer vet verbrandt. Qua krachttoename is er van RPM niet veel te merken, maar dit kan ook door mijn cut komen.

Pluspunten:
– Veel energie
– Vermoeidheid blijft uit
– Verhoogde zweetproductie

Minpunten:
– Krachttoename is niet veel van te merken

Eindbeoordeling: 7/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *