Maximize Intense

Review: “Maximize Intense” – I Force Nutrition

Wederom een review van een pre-workout booster die op de markt is. Deze keer testen we Maximize Intense die geproduceerd wordt door I Force Nutrition. De verpakking ziet er aantrekkelijk uit en belooft ook weer het nodige aan je training toe te voegen! Ik ben niet vies van pre-workout boosters en onderwierp deze wederom aan een test tijdens mijn training!

Maximize Intense overzicht

Type: Pre-workout booster
Te verkrijgen bij: http://www.bodyenfitshop.nl
Effecten: Energieboost, focus, krachttoename en pomp
Prijs: €24,90
Geteste Smaak: Raspberry Lemonade
Aanbevolen dosering: Maximaal 1 schep
Doseringen: 45 scheppen

Review

Energieboost / Focus
Nadat ik de maximale dosering (1 schep dus) genomen had, voelde ik in het begin vrij weinig. Dit is normaal bij veel boosters want het duurt even voordat het opkomt. Bij deze booster echter was dat dus niet het geval, tot mijn grote verbazing! Energie en focus waren minimaal aanwezig en van een zekere “rush” was geen sprake.

Krachttoename
Elke pre-workout booster heeft wel op de verpakking staan dat het zorgt voor een toename van de prestaties en dan doelen ze op kracht en meestal ook uithoudingsvermogen. Krachttoename was bij Maximize Intense niet echt aanwezig en uithoudingsvermogen was wel redelijk aanwezig. Spieren werden minder snel moe, maar dit verschil was niet echt overweldigend.

Pomp
Maximize Intense belooft ook de pomp te vergroten tijdens de training. Ik heb hier vrij weinig van gemerkt. Je spieren voelden een klein beetje voller, maar wanneer dit effect vergeleken wordt met andere pre-workout boosters, is dit een (te) minimale toename van de pomp.

Pluspunten:
– Een klein beetje lichthoofdig, maar lang niet zoveel in vergelijking met andere boosters.
– Uithoudingsvermogen neemt enigsinds toe

Minpunten:
– De geteste smaak is werkelijk waar afschuwelijk te noemen
– Energieboost en focus zijn minimaal aanwezig!
– Pomp is ook niet wat het belooft te zijn op de verpakking.

Eindbeoordeling: 5/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *