Energize!

Review: “Energize!” – XXL Nutrition

Energize! Is de energiebooster/fatburner van het XXL Nutrition huismerk. XXL Nutrition zelf vermeldt dit op de site: “Energize! is een extreem sterke energiebooster. Energize! verhoogt daarnaast de mentale focus, alertheid en geeft een gevoel van euforie.” Klinkt allemaal veelbelovend en aangezien XXL Nutrition altijd kwaliteit levert, heb ik dan ook meteen een potje besteld en getest!

Energize! overzicht

Type: Pre-workout booster/fatburner
Te verkrijgen bij: http://www.xxlnutrition.nl
Effecten: Energieboost, focus, euforie en een vetverbrandende werking.
Prijs: €29,95 
Smaak: N.v.t.
Aanbevolen dosering: 1-2 capsules voor de training en bij gebruik als fatburner 1 capsule voor het ontbijt.
Doseringen: 120 capsules

Review

Energie/Focus
Ongeveer 15 tot 20 minuten na inname van Energize! Komt de kenmerkende energieboost opzetten die je gewend bent van de pre-workout boosters/fatburners. Je wordt scherper en krijgt enorm veel energie. Deze energie houdt een erg lange tijd aan, ook wanneer je klaar bent met trainen. Het is daarom niet aan te raden om laat op de dag te nemen in verband met mogelijke insomnia.

Euforie
Wanneer de energie opkomt, voel je ook meteen de kriebels in je maag en voel je je steeds blijer en ook voel je je compleet stressvrij. Dit effect houdt, evenals de energie, tijdens de training en daarna nog lang aan.

Vetverbrandende werking
Energize! Is uitermate geschikt om te gebruiken als fatburner. Je zult merken dat je tijdens je krachttraining en vooral tijdens de cardio veel meer zweet dan normaal. Ook is het uithoudingsvermogen veel hoger en kun je dus veel langer doorgaan. Dit in combinatie met het meer zweten zorgt zeker voor meer vetverbranding.

Pluspunten:
– Enorm veel energie en focus
– Euforie is duidelijk aanwezig
– Meer uithoudingsvermogen en verhoogde zweetproductie
– Prijs!

Minpunten:
– Sommige mensen ervaren een opgejaagd of gestresst gevoel bij het gebruik van boosters/fatburners

Eindbeoordeling: 8,5/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *