Delicious Pancakes - Oats & Protein

Review: “Delicious Pancakes” – XXL Nutrition

Je kent het wel: elke dag nagenoeg hetzelfde eten en na verloop van tijd toe zijn aan een beetje afwisseling. Deze afwisseling moet dan natuurlijk wel een goede voedingswaarde hebben en daarnaast ook nog lekker zijn en als het kan makkelijk en snel te bereiden. Delicious Pancakes – Oats & Protein is de geschikte kandidaat om als afwisseling te gebruiken!

Delicious Pancakes overzicht

Type: Maaltijdvervanger
Te verkrijgen bij: http://www.xxlnutrition.nl
Prijs: €29,95
Smaak: Vanille
Dosering: 2 scheppen van 25g (50g)
Aantal pannekoeken per pot: 50

Review

Voedingswaarde
Een pancake van XXL Nutrition bevat:
Energie: 218 kcal
Eiwit: 17,8g
Koolhydraat: 16,6g
-waarvan suiker: 1,1g
Vet: 8,4g
-waarvan verzadigd: 2,8g
Vezels: 2,5g
Natrium: 0,2g

Zoals je kunt zien is dit een prima voedingswaarde voor een maaltijdvervanger! De eiwitten zijn afkomstig uit eieren, whey en melk. Het eiwitpercentage ligt op ruim 35% en is dus uitstekend. De koolhydraten zijn complexe koolhydraten en afkomstig uit havermout. Dit zorgt voor een goede energie! Het vet is afkomstig uit echte eieren en dit zijn ook gezonde vetten!

Bereiding
De pancakes krijg je aangeleverd als poeder in een bus met een maatschep. Je mengt dit poeder (2 maatscheppen) met melk (100ml per pancake) en je roert/schudt dit door elkaar. Afbakken in een hete koekenpan en klaar is de pannekoek! De pannekoeken kunnen bijna niet mislukken!

Smaak
De smaak van de pancakes is heel erg goed! Je hebt tijdens het bestellen alleen de keuze voor vanille, maar dat is totaal niet erg. Ze zijn prima zonder stroop of suiker te eten, in tegenstelling tot de normale pannekoek die niet echt lekker is zonder toevoeging. Dat is bij deze pannekoeken dus anders en ideaal als toevoeging aan je voedingsschema!

Pluspunten
– Goede voedingswaarde
– Smaak
– Prijs

Minpunten
– Geen!

Eindbeoordeling: 9/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *