Creatine Xplode Powder

Review : “Creatine Xplode Powder” – Olimp

Na een tijd getraind te hebben met alleen whey eiwitten en dextrose als supplementen, wilde ik toch wel eens weten wat creatine voor mij zou kunnen doen. Ik heb al eens eerder creatine geprobeerd, creatine monohydraat, en dat werkte bij mij niet echt. Creatine Xplode Powder van Olimp bevat meerdere soorten creatine en ik wilde testen of dit wel werkte bij mij!

Creatine Xplode Powder overzicht

Type: Creatine
Te verkrijgen bij: Onder andere http://www.xxlnutrition.nl
Effect: Massawinst, meer vasculariteit en pomp
Prijs: €24,90
Smaak: Orange (getest) en Pineapple Ananas
Dosering: 1/4 maatschep (5 gram)
Aantal doseringen: 100

Review

Smaak
De smaak van Creatine Xplode Powder die ik heb uitgeprobeerd is orange. Deze smaak geniet mijn voorkeur wanneer ik smaken van supplementen te kiezen heb en ook deze keer bevalt orange weer goed. Niet te sterk aanwezig, maar toch een veel betere smaak dan reguliere creatine monohydraat dat niet zo heel lekker is.

Pomp
Creatine Xplode Powder zorgt voor een goede pomp. Tijdens trainingen voel je dat de pomp duidelijk meer is dan wanneer je het niet neemt. Ook na je training houdt deze pomp nog een tijdje aan.

Vasculariteit
De vasculariteit neemt goed toe bij gebruik van Creatine Xplode Powder. Na een paar weken merk je al duidelijk verschil: meer aderen zichtbaar op je boven- en onderarmen. De spieren ogen ook voller, maar dit komt natuurlijk doordat creatine vocht vast houdt in de spieren.

Massawinst
Over massawinst durf ik eigenlijk geen echt oordeel te vellen, want ik zit momenteel in de bulk en ik kom elke maand sowieso minimaal een kilo aan. Ik zal hier later nog op terug komen, wanneer ik over een tijd aan mijn tweede creatinekuur begin.

Pluspunten:
– Duidelijke verbetering in vasculariteit en pomp
– Smaak is prima
– Lost goed op wanneer het gemixt wordt

Minpunten:
– Prijs is redelijk aan de hoge kant

Eindbeoordeling: 7,5/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *