Over Bulked Blog

Welkom bij Bulked Blog! Wij zijn twee gasten uit Nederland die onze opgebouwde kennis van bodybuilding met jullie willen delen op een leuke, maar toch accurate manier.

Mr Bigshot

Mijn naam is Koen, ben 19 jaar oud en ben al sinds mijn 16e lid geweest van sportscholen. Ik zeg expres lid geweest, want van al die jaren dat ik lid ben geweest ben ik pas sinds ongeveer juli 2012 echt serieus bezig met bodybuilding.
Voor deze periode ging ik wel gemiddeld zo’n 2 á 3 keer naar de sportschool, maar trainde ik zonder trainingsschema én zonder voedingsschema. Ik heb in die tijd wel massa opgebouwd, maar niet mijn volledige capaciteiten benut.

Mr Strongman

Mijn naam is Mike, ik ben eveneens 19 jaar oud en ben ook net als Koen al sinds mijn 16e bij de sportschool ingeschreven. Toen ik begon met trainen wilde ik alles meteen goed doen: trainingsschema, voedingsschema en daarnaast nog vechtsporten. Het trainingsschema is wel goed gegaan, maar het voedingsschema is er nooit van gekomen. Vechtsporten en krachttraining zonder voedingsschema en weinig rust zorgen al gauw voor overbelasting. Ik ben sinds mei 2012 begonnen met bodybuilding en besteed er nu wel de nodige tijd aan en pas mijn kennis toe op mijn eigen routines en schema’s.