Gym WTF Moments

Gym WTF Moments: Wasbak als douche gebruiken

Ik snap dat je het onzin vindt dat je moet betalen om gebruik te maken van de douche in de sportschool. Bij Fit4Free is namelijk in tegenstelling tot wat de naam beweert niet alles “free”. Maar om nou de wasbak als douche te gaan gebruiken vind ik een beetje ver gaan. Daar komt nog eens bij dat het niet echt hygienisch is.

Ik liep vandaag na afloop van mijn training de kleedkamer binnen om mijn spullen te pakken. Zie ik daar ineens een man in een zwembroek met een handdoek om zijn nek zichzelf grondig staan te wassen. Tja, niet iedereen heeft die 2 euro, of wat het ook is, over om te douchen dacht ik bij mezelf.

Denk je alles gezien te hebben, geeft hij even later ineens een flinke zwaai aan zijn been en zet hij zijn voet in de wasbak (wat nog best knap is voor iemand van zijn leeftijd), want ja, je kunt natuurlijk niet thuis aan komen zetten met smerige voeten hè.
Ik, nog helemaal onder de invloed van de preworkout, DAA en mijn slopende training, besluit er iets van te zeggen:

“Meneer doet u dat thuis ook?”
“Wat?”
“Volgens mij verwart u de wasbak met een douche.”
“Ja, ik heb geen geld bij.”
“Een beetje onhygiënisch waar u nu mee bezig bent, maar dat is maar mijn mening.”

Daar had hij geen antwoord meer op en liet ik het dan ook maar bij.
Af en toe vraag je je echt even af waar mensen mee bezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *